Onze diensten

Voor het repareren en onderhouden van opleggers, aanhangwagens en carrosserieën, maar ook voor alle andere diensten als keuringen beschikt Vlastuin Bedum B.V. werkplaats in Bedum, over een zeer complete reparatieafdeling. Ook voor onderhoud aan Cargo Floor systemen en alle andere merken schuifvloer trailers kunt u bij ons terecht. Andere diensten zijn schadeherstel, revisie en onderdelen.


Vlastuin Bedum B.V. is specialist in het repareren en onderhouden van getrokken materieel. Uiteraard kunt u bij ons terecht met uw Vogelzang, Bulthuis of Carnehl oplegger, aanhangwagen of truckopbouw, maar ook voor onderhoud en reparatie aan andere merken bent u bij onze werkplaats aan het juiste vakkundige adres. Uiteraard verzorgen wij ook APK-keuring en laadklepkeuring. Alle trailer service onder één dak is wel zo vertrouwd.


Vlastuin Bedum B.V. is naast montagepartner ook officieel Cargo Floor Servicepartner. Onze mensen hebben specialistische opleidingen gevolgd. Vanzelfsprekend hebben wij een ruime beschikking over reserve onderdelen.

Onderhoud bestaat uit de reguliere vervanging van slijtage-onderdelen, tot en met de vervanging van de complete vloer of een gedeelte daarvan. Het is ook mogelijk om, halverwege de levensduur, de vloer te draaien. Andere revisiewerkzaamheden zijn de vervanging van (kunststof) platen of het inzetten van nieuwe pezen en eindkappen. We beschikken bovendien over een wasstraat om de truckopbouw of delen ervan, te reinigen.

Een storing vindt uiteraard nooit gepland plaats en vaak onderweg, ook dan biedt Vlastuin Bedum B.V. ondersteuning zodat de chauffeur zo snel als mogelijk weer verder kan. We streven ernaar de stilstand tot een minimum te beperken. Uiteraard bent u ook voor onderhoud en reparatie en schadeherstel van andere typen opleggers bij ons aan het juiste adres.


Naast nieuwbouw en reparatie biedt Vlastuin Bedum B.V. de mogelijkheid van het herstellen van schades aan trailers, trailers, aanhangwagens en truckopbouwen. Wanneer er een getrokken voertuig met schade binnenkomt bekijken onze trailerbouwers wat de mogelijkheden zijn (ook in economisch opzicht). Soms wordt in overleg met schade-experts gekeken of het raadzaam is het object weer te herstellen.

Er kan gekozen worden voor het herstellen van bestaande componenten of tot het gedeeltelijk herbouwen van het voertuig. Richten van een chassis of de opbouw evenals het stralen en opnieuw spuiten behoort ook tot de mogelijkheden.


Vlastuin Bedum B.V. biedt diverse mogelijkheden met betrekking tot het vernieuwen van complete aanhangwagens, trailers en opleggers. Of het nu gaat over het vervangen van een asstel, het vervangen van de Cargo Floor installatie tot het stralen en opnieuw spuiten van een complete oplegger. Wij hebben de expertise in huis. In sommige gevallen is het mogelijk om een complete revisie te financieren via een financiële leaseconstructie.


Een optimale beschikbaarheid van reserve onderdelen garandeert u een maximale inzetbaarheid van uw oplegger. Vlastuin Bedum B.V. beschikt daarom over een zeer uitgebreid assortiment trailer en aanhangwagen onderdelen. Wij werken samen met alle bekende onderdelen merken, zodat u altijd de kwaliteit geleverd krijgt die u verlangt.