Een dijk van een Vogelzang trailer voor Harry van Dalen

30 October 2013

Harry van Dalen is met zijn Volvo FH16 700pk al enkele jaren een opvallende verschijning in de transportwereld. Niet alleen door de paarse kleur, maar ook omdat een levensgroot silhouet van Bruce Springsteen de Volvo siert. Harry van Dalen is circa 25 jaar chauffeur en al jarenlang eigen rijder. Hij heeft recent een nieuwe Vogelzang stenenoplegger aangeschaft, gebouwd door VB Trailerbouw.“Ik vervoer als eigen rijder met mijn combinatie hoofdzakelijk gebakken straatstenen,” aldus Harry van Dalen, “voor zowel infrastructurele projecten, stadsrenovaties en dergelijke, maar ik ben daarnaast ook actief in de particuliere sector. Het materiaal waarmee ik al mijn klanten wil bedienen, moet tiptop in orde zijn en mijn oude oplegger was aan vervanging toe. Via mijn netwerk ben ik in contact gekomen met VB Trailerbouw.”


De nieuwe trailer, een 3-asser met dubbele montage en brede kraanbaan, wordt door Harry van Dalen al enkele weken volop ingezet voor zijn werkzaamheden. “Tot volle tevredenheid. De samenstelling van de oplegger is in nauw overleg met VB Trailerbouw tot stand gekomen, het is echt volledig naar mijn individuele wensen en inzicht gebouwd. Letterlijk is het echt van voor naar achter, van boven naar beneden een oplegger naar maatwerk. Die wijze van samenwerking is me heel erg goed bevallen.


De komende jaren ben ik dankzij deze trailer weer compleet onder de pannen, ik kan me zorgeloos richten op mijn core-activiteiten. De eerste ritten met de nieuwe oplegger heb ik inmiddels achter de rug en ik kan maar een ding aangeven: wat een supersolide oplegger! VB Trailerbouw heeft een dijk van een trailer afgeleverd.”