Afleveringen

  • VB Trailerbouw heeft twee Vogelzang middenasaanhangwagens afgeleverd aan Klever Boor- en Perstechniek. Deze open aanhangwagens zullen door Klever worden voorzien van een opbouw.

  • Kroon uit Waarland heeft een nieuwe Bulthuis cargoflooroplegger in gebruik genomen. De oplegger is voorzien van Bulthuis KBS32 besturing op de 1e en 3e as, RVS gereedschapskisten en een stalen beschermrand over de aluminium bovenrand van de cargoflooropbouw.

  • Voor Jack Salden Transport uit Einighausen (Limburg) hebben we een uitschuifbare, gestuurde dieplader gebouwd. Deze oplegger is voorzien van opklapbare oprijbanen welke ook naar voren geklapt kunnen worden. Dit is gedaan om brandstof te besparen en om 40ft containers te kunnen laden. De oplegger is 5.500mm uitschuifbaar en is voorzien van 3 gestuurde assen.

  • Voor de firma Kamphuis uit Gramsbergen hebben wij een 3-assige stenenoplegger gebouwd waarvan de laatste 2 assen gestuurd zijn. Deze oplegger is volgens klantwens uitgevoerd met een rek voor 9 schotten en alle rongen, lage aankoppelhoogte en uittrekbare breedteborden

  • Bulthuis aluminium kipoplegger, type TATA23, met Bulthuis besturing op de achterste as. De oplegger is voorzien van een speciale lichtbak aan de achterzijde, dichte zijafscherming en diverse andere klant specifieke opties.

  • Op de eerste dag van de bietencampagne is de tweede kipoplegger voor Zijderlaan uit Stolwijk afgeleverd. Ook deze Bulthuis volumekipper is van het type TATA23 en is voorzien van een Bulthuis stuursysteem op de achterste as.

  • Bulthuis volumekipper van het type TATA23 voor de firma Zijderlaan uit Stolwijk. De oplegger is voorzien van een Bulthuis stuursysteem en zal binnenkort volgeladen met suikerbieten zijn eerste kilometers gaan maken.

  • 3-assige Vogelzang koeloplegger voor Sake Zittema uit Giekerk. De oplegger is voorzien van een meeloopas, onderschuifbare laadklep en een palletkist. Ook is er een onderbouwkoppeling aangebracht zodat deze koeler ook als LZV ingezet kan worden. De opbouw van deze oplegger komt van Luchtenberg.

  • De aanhangwagen zal voornamelijk ingezet gaan worden bij het transport van hooi- en stropakken en is daarom voorzien van een aansluiting ten behoeve van een meeneemheftruck.