Vogelzang tankopleggers

De Vogelzang tankopleggers zijn voorzien van een kwalitatief hoogwaardige RVS-tank en uitgerust met een Bulthuis besturingssysteem ontstaat er een trailer die uiterst wendbaar is in alle omstandigheden.


De nieuwe mestoplegger van Vogelzang heeft een flinke gewichtsbesparing ondergaan, echter met behoud van de goede constructieve eigenschappen! Nieuw is ook de toepassing van het Bulthuis stuursysteem, waardoor de oplegger uitermate geschikt is voor het gebruik in zware (agrarische) omstandigheden op de kleinste boerenerven. Hierdoor is er niet alleen een lichte maar ook een extreem sterke en wendbare mestoplegger ontstaan!

RVS-tank

De mestoplegger is voorzien van een hoogwaardige RVS-tank en natuurlijk beschikt hij over een weegsysteem, een AGR-unit en een bemonsteringsapparaat.


Download de flyer »

Vogelzang mestoplegger - Jan Bakker Transpor

Vogelzang mestoplegger - Verberk, Oploo


Voor RMO transport kunnen wij een passende gestuurde tanktrailer bouwen. Uitgevoerd met besturing op de voorste en achterste as komen deze opleggers ook op de moeilijkst bereikbare locaties.


Download de flyer »


Voor het vervoer van vloeibare ladingen heeft Vogelzang diverse tankopleggers. Er zijn verschillende mogelijkheden:

Starre tankoplegger

De Vogelzang tankoplegger is bij uitstek geschikt voor het vervoer van mest, vloeibare meststoffen, slib en afvalwater.

Gestuurde tankoplegger

De Vogelzang tankoplegger is op de eerste en derde as uitgevoerd met het Bulthuis KBS32 stuurboomkabel stuursysteem. Hierdoor ontstaat een super wendbare oplegger, die zelfs het kleinste boerenerf bereikbaar maakt. Het Bulthuis stuursysteem kenmerkt zich door een laag eigen gewicht, lage onderhoudskosten en is speciaal ontwikkeld voor zware gebruiksomstandigheden.

Belangrijkste specificaties:

  • Doorlopend chassis uit hoogwaardig staal
  • Bulthuis stuurboom/kabelbesturing op as 1 en 3
  • Monsterapparaat
  • Geijkte weging met 6 weegcellen
  • Pomp 6 m3/minuut
  • Hoogwaardige RVS Tank
  • Slanggoten

Download de flyer »