Over ons

Vlastuin Bedum B.V. is trailerproducent van de kwaliteitsmerken Vogelzang en Bulthuis, daarnaast zijn wij importeur van Carnehl opleggers en aanhangers. De merken Vogelzang en Bulthuis hebben een zeer lange geschiedenis. Meer dan 150 jaar geleden werd reeds begonnen met de fabricage van transportmiddelen. In anderhalve eeuw is veel veranderd, maar de vertrouwde kwaliteit van de Vogelzang en Bulthuis opleggers, trailers, aanhangwagens en truckopbouwen is gebleven.
 
Onze producten worden uitsluitend vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen en de beste componenten. De productie vindt door een team van vakkundige trailerbouwers volledig plaats in Nederland. En we voeren uw specifieke wensen door in oplossingen op maat, met een lange levensduur en lage exploitatiekosten. U heeft dus een maximaal rendement van uw investering.

 

Vlastuin Bedum B.V. onderdeel van de Vlastuin Group

Vlastuin Group is het moederbedrijf van de D-TEC tank- en containertrailers. Naast trailerbouw produceert Vlastuin ook voor andere bekende Europese fabrikanten halffabricaten en lassamenstellingen. Daarnaast maakt een landbouwmechanisatiebedrijf onderdeel uit van de Vlastuin- bedrijven. Vlastuin is een familiebedrijf, opgericht door Jan van Vlastuin in 1959. Vlastuin Group biedt werkgelegenheid aan 300 medewerkers en heeft haar hoofdvestiging in Kesteren.

Onze merken