Afleveringen

 • Van Triest heeft een nieuwe Bulthuis aluminium kipoplegger in gebruik genomen. Deze oplegger, van het type TATA23, heeft een Bulthuis besturing op de achterste as. Verder is de oplegger voorzien van een speciale lichtbak aan de achterzijde, dichte zijafscherming en diverse andere klant specifieke opties.

  vantriest.eu/nl/
 • Kolbe uit Dalfsen heeft een nieuwe Vogelzang rijplaten oplegger in gebruik genomen. Deze zeer korte en wendbare oplegger is voorzien van een Hardox stalen vloer en een Bulthuis stuursysteem op de voorste en achterste as.

 • VB Trailerbouw leverde onlangs de tweede RMO-tankoplegger aan Van der Bijl uit Aarlanderveen. Deze korte, zeer wendbare, lichtgewicht tankoplegger is voorzien van een Bulthuis KBS32 stuursysteem op de eerste en derde as. De tank is vervaardigd uit hoogwaardig RVS, verder is de oplegger uitgevoerd met een ontsmettingssysteem voor de wielen en een en een PSI automatisch bandenspanningssysteem.

 • Gerben Faber Transporte uit het Duitse Obendorf heeft opnieuw twee nieuwe Bulthuis gestuurde schuifvloeropleggers, van het type TAWA08, in gebruik genomen. Deze opleggers zijn voorzien van een Bulthuis besturing op de achterste as, een hydraulische hogedrukreiniger en een PSI automatisch bandenspanningssysteem.

 • Voor Olthuis Recycling bouwde VB Trailerbouw een nieuwe Vogelzang gestuurde tankoplegger. De oplegger is voorzien van een Bulthuis KBS32 stuursysteem op de voorste en achterste as. De tank is van RVS en is gemaakt door Kuipers in Woudsend. Ook is de oplegger voorzien van een PSI automatisch bandenspanningssysteem.

 • De-Ge uit Ommen nam onlangs de eerste door VB geleverde Carnehl kipper in gebruik. Deze starre kipper, van het type 322, is voorzien van een Hardox kuipbak.

 • Gebr. Oude Lenferink ui t Fleringen heeft opnieuw gekozen voor twee Bulthuis cargofloor opleggers. In tegenstelling tot de vorige keer is nu gekozen voor gestuurde opleggers van het type TAWA08. Deze opleggers hebben een Bulthuis KB31 kabelbesturing op de achterste as. Door toepassing van 385/65 R22,5 banden was het mogelijk om de oplegger 100 mm af te laten lopen waardoor meer inhoud ontstaat.

 • Zijderlaan uit Stolwijk heeft onlangs twee Bulthuis volumekippers, van het type TATA23, in gebruik genomen. Deze opleggers zijn voorzien van een Bulthuis KB31 stuursysteem.

 • Lugtenberg uit Lemeleverveld heeft onlangs een nieuwe Bulthuis gestuurde schuifvloeroplegger, van het type TAWA08, in gebruik genomen. De oplegger is voorzien van een Bulthuis besturing op de achterste as.

 • Kampshuis Transport uit Gramsbergen heeft recent een nieuwe Vogelzang 3-assige steenoplegger in gebruik genomen. De oplegger is voorzien van 2 gestuurde achterassen. Ook is de oplegger voorzien van een PSI automatisch bandenspanningssysteem.

 • Gebr. Wever uit Valthermond heeft recent een Bulthuis schuifvloeroplegger in gebruik genomen. Deze oplegger is voorzien van een doorlopend stalen chassis en een naloopas. Hiermee ontstaat een zeer robuuste en wendbare oplegger.

 • WR Transport uit Assen heeft een nieuwe Vogelzang gestuurde oplegger met gesloten IJntema opbouw in gebruik genomen. Een opvallende optie is het luikje in de achterdeur waardoor lange lading gestoken kan worden.

 • VB Trailerbouw leverde een nieuwe open multi-functionele aanhangwagen aan Alsema uit Zuidlaren. Deze Vogelzang aanhangwagen kan gebruikt worden voor het vervoer van (verrijdbare) machines (oprijladders aan de achterzijde, verbreding aan de zijkant) maar ook voor het transport van materialen en containers.

 • Stavenga transport uit Mensingeweer heeft een Vogelzang gestuurde schuifzeilenoplegger in gebruik genomen. De oplegger is voorzien van een schuifzeilopbouw van carrosseriebedrijf Krijgsheld uit Bedum.