VB Trailerbouw verder als Vlastuin Bedum B.V.

05 April 2019

 

Vorig jaar april is VB Trailerbouw overgenomen door de Vlastuin Group. Een strategische keuze, Vlastuin Group is namelijk het moederbedrijf van D-TEC (tank- en containertrailers) en de trailerproducten van VB Trailerbouw vormen een welkome aanvulling op producten van D-TEC.

Vlastuin Bedum B.V.
In Bedum blijft Vlastuin Group de kwaliteitsmerken Vogelzang en Bulthuis produceren. Onze Groningse en Betuwse locaties vullen elkaar immers mooi aan: in Bedum zijn we goed in het maken van producten op klantwens en in Kesteren zijn we meer gericht op serieproductie. Om die reden zal ‘Kesteren’ bij de kiepbakken-productie intensiever gaan samenwerken met ‘Bedum’. Om deze samenwerking en integratie een vervolg te geven, gaat VB Trailerbouw per 8 maart verder onder de nieuwe naam: Vlastuin Bedum B.V.

Aanspreekpunt in het noorden
‘Met de introductie van deze nieuwe naam is locatie Bedum officieel onze tweede productievestiging. Uiteraard zal onze Groningse locatie ook het aanspreekpunt in het noorden van het land zijn voor service- en reparatiewerkzaamheden’, aldus Gerrit van Vlastuin, directeur van de Vlastuin Group. Uit zijn achternaam blijkt het al, de bedrijfsnaam is niet uit de lucht gegrepen: ‘Van Vlastuin is onze familienaam.’

Verkoop via zusterbedrijf D-TEC
Vorig jaar is het verkoopteam uit Bedum (Sicco Tjoelker en Goos Bruining) reeds toegevoegd aan het verkoopteam van D-TEC. Vanaf heden vormt D-TEC ook het aanspreekpunt bij aankoop van de merken Vogelzang, Bulthuis, Carnehl en uiteraard D-TEC. Voor een overzicht van onze contactpersonen per regio, klik hier.