Afleveringen

 • Gebroeders de Vries uit Vrouwenparochie hebben onlangs een nieuwe Bulthuis volumekipper, van het type TATA23, in gebruik genomen. De oplegger is voorzien van een Bulthuis stuursysteem op de achterste as, een aluminium chassis en een aluminium laadbak met een klep-/deurframe. De achterdeuren zijn voorzien van 4 luchtbediende graanschuiven.

 • Van Happen uit Eindhoven heeft een nieuwe Vogelzang container LZV, bestaande uit een dolly en een 2-assige open oplegger, in gebruik genomen. De oplegger is voorzien van zeer platte nek constructie (105 mm), rongenrijen en verschillende posities (Laxo bussen) voor het plaatsen van zeecontainers.

 • E. Rijskamp Transport uit Zeerijp heeft een nieuwe Bulthuis schuifvloeroplegger, van het type TAWA01, in gebruik genomen. De oplegger is voorzien van een bodemkleed, een 15-planks Cargo Floor systeem, een beschermkleed voor de zijwand, een RVS gereedschapskist en diverse andere opties.

 • Van Triest heeft een nieuwe Bulthuis aluminium kipopleggers in gebruik genomen. Deze opleggers, van het type TATA23, hebben Bulthuis besturing op de achterste as. Verder zijn de opleggers voorzien van een speciale lichtbak aan de achterzijde, dichte zijafscherming en diverse andere klant specifieke opties.

  vantriest.eu/nl/
 • VB Trailerbouw leverde onlangs een nieuwe open uitschuifbare aanhangwagen aan Koko Ponton en Materieel verhuur uit Westerbroek. Deze Vogelzang aanhangwagen kan 2.500 mm uitgeschoven worden. Voor deze aanhangwagen staat een nieuwe Volvo. Een complete combinatie, waarvan de truck is geleverd door Nijwa Groep en de aanhangwagen door VB Trailerbouw.

 • Mussche Transport uit Staphorst heeft de eerste uit een serie van twee nieuwe Vogelzang open opleggers in gebruik genomen. Deze opleggers zijn gebouwd voor het transport van beton elementen. De opleggers zijn voorzien van het Bulthuis STB323 stuursysteem op de laatste 2 assen.

 • Viersen uit Haulerwijk heeft onlangs vijf Bulthuis volumekippers, van het type TATA12, in gebruik genomen. De opleggers zijn voorzien van een Bulthuis stuursysteem op de voorste en achterste as, een aluminium chassis en een aluminium laadbak met aluminium doorwaaiklep. Met een gewicht van slechts 7.400 kg ontstaat een groot laadvermogen.

 • VB Trailerbouw leverde onlangs een nieuwe open multi-functionele aanhangwagen aan Eerens Sloopwerken uit Assen. Deze Vogelzang aanhangwagen kan gebruikt worden voor het vervoer van (verrijdbare) machines (oprijladders aan de achterzijde, verbreding aan de zijkant) maar ook voor het transport van containers (verrijdbare container lorry). Voor deze aanhangwagen staat een nieuwe Volvo. Een complete combinatie, waarvan de truck is geleverd door Nijwa Groep en de aanhangwagen door VB Trailerbouw.

 • Voor Otte uit Lisse heeft VB Trailerbouw een Bulthuis TSTA23 kipoplegger gebouwd. Deze oplegger is voorzien van een Bulthuis KBS32 besturing op de 1e en 3e as, heeft een stalen chassis en een aluminium kipbak voorzien van een kunststof slijtvloer en afdekluiken.

 • Müller transport uit Enter heeft een Vogelzang gestuurde schuifzeilenoplegger in gebruik genomen. De oplegger is voorzien van een aansluiting aan de achterzijde voor een meeneem-heftrucks.

 • Van Triest heeft onlangs een nieuwe Bulthuis gestuurde cargofloor oplegger in gebruik genomen. Deze opleggers, van het type TAWA08, heeft Bulthuis besturing op de achterste as. Deze oplegger is speciaal gebouwd voor het transport en lossen van bierbostel en andere natte veevoerproducten. De oplegger is hiervoor voorzien van een Cargo Floor Leak Resist vloer en een waterdichte hydraulische achterklep. Aan de achterzijde is een, door Theo de Haan Hallum gebouwde, cargo bagger opgehangen. Hiermee kan de lading in een plastic slurf worden gelost.

  vantriest.eu/nl/
 • VB Trailerbouw leverde onlangs een nieuwe containeraanhanger aan Wijnsma uit Metslawier. Deze Vogelzang aanhangwagen is voorzien van op maat gemaakt "Volvo" zijafscherming om beter aan te sluiten bij de truck. Voor deze aanhangwagen staat een nieuwe Volvo. Een complete combinatie, waarvan de truck is geleverd door Nijwa Groep en de aanhangwagen door VB Trailerbouw.

 • Voor Den Breejen uit Hoofddorp heeft VB Trailerbouw onlangs 4 Bulthuis TATA12 kipopleggers gebouwd. Deze opleggers zijn voorzien van een Bulthuis KBS32 besturing op de 1e en 3e as, hebben een aluminium chassis en een aluminium kipbak voorzien van een kunststof slijtvloer en afdekluiken.

 • Voor Zuidema Agrotrans uit Munnekezijl heeft VB Trailerbouw onlangs een Vogelzang open aanhangwagen gebouwd. De aanhangwagen is voorzien van een zeer platte "plaat-kop", een aansluiting voor een meeneemheftruck en op maat gemaakte gereedschapskisten.

 • VB Trailerbouw leverde onlangs een RMO-tankoplegger aan Van der Bijl uit Aarlanderveen. Deze korte, zeer wendbare, lichtgewicht tankoplegger is voorzien van een Bulthuis KBS32 stuursysteem op de eerste en derde as. De tank is vervaardigd uit hoogwaardig RVS, verder is de oplegger uitgevoerd met een ontsmettingssysteem voor de wielen en een en een PSI automatisch bandenspanningssysteem. VB Trailerbouw is dealer van het PSI™ automatisch bandenspanningssysteem.