Afleveringen

 • Morssink bouwmaterialen uit Delden heeft een nieuwe Vogelzang steenoplegger in gebruik genomen. De oplegger is voorzien van het Bulthuis stuursysteem op de voorste en achterste as. Ook is de oplegger voorzien van een PSI automatisch bandenspanningssysteem. Voor deze oplegger staat een nieuwe Volvo. Een complete combinatie, waarvan de truck is geleverd door Nijwa Groep en de oplegger door VB Trailerbouw.

 • inkel Transport uit Nieuwerkerk a/d IJssel heeft onlangs een Bulthuis kipperaanhangwagen chassis in gebruik genomen. Om gewicht te besparen is de aanhangwagen voorzien van een aluminium chassis waarop een lichtgewicht stalen bak is geplaatst.

 • Reym heeft ten behoeve van de vestiging Beverwijk een nieuwe Vogelzang ADR tankoplegger (klasse L4BH) in gebruik genomen. De oplegger is voorzien van een RVS chassis met een Bulthuis KBS32 stuursysteem op de voorste en achterste as. De tank is van RVS duplex en is gemaakt door Kuipers in Woudsend. Ook is de oplegger voorzien van een PSI automatisch bandenspanningssysteem.

 • In opdracht van carrosseriebedrijf Krijgsheld heeft VB Trailerbouw een Bulthuis aluminium kipperchassis gebouwd. Dit chassis is door Krijgsheld voorzien van een kipbak met vijzel en sluis. Deze oplegger is geleverd aan Keizer Veevoeders uit Feerwerd.

 • Voor Roseboom uit Ede heeft VB Trailerbouw onlangs een Bulthuis TATA12 kipopleggers gebouwd. Deze oplegger is voorzien van een Bulthuis KBS32 besturing op de 1e en 3e as, heeft een aluminium chassis en een geïsoleerde aluminium kipbak voorzien van een RVS slijtvloer en afdekluiken.

 • Voor Wijnen-Agro uit Landhorst heeft VB Trailerbouw onlangs een Vogelzang open aanhangwagen gebouwd. De aanhangwagen is voorzien van een zeer platte "plaat-kop", een aansluiting voor een meeneemheftruck en op maat gemaakte gereedschapskisten. De aanhangwagen is voorzien van een PSI automatisch bandenspanningssysteem. VB Trailerbouw is dealer van het PSI™ automatisch bandenspanningssysteem.

 • Harry Gerrits Transport uit Havelte heeft opnieuw een Bulthuis gestuurde schuifvloeroplegger, in gebruik genomen. Dit keer gaat het om een hydraulisch fusee gestuurde oplegger met besturing op de achterste twee assen.

 • Zijderlaan uit Stolwijk heeft voor de bietencampagne 6 Bulthuis volumekippers, van het type TATA23, in gebruik genomen. De opleggers zijn voorzien van een Bulthuis stuursysteem.

 • Jan Bakker Transport uit Oldebroek heeft twee Bulthuis aluminium cargofloor opleggers, van het type TAWA01, in gebruik genomen.

 • Necap uit Wieringerwerf heeft onlangs een nieuwe Vogelzang LZV open oplegger in gebruik genomen. Deze oplegger is, net als de eerder geleverde opleggers, uitgevoerd als een "B-double". Dit houdt in dat de oplegger is voorzien van een koppelschotel aan de achterzijde zodat er een oplegger aangekoppeld kan worden. De oplegger is voorzien van een mechanisch stuursysteem op de achterste as.

 • Sandstra uit Bolsward heeft een nieuwe Bulthuis schuifvloer oplegger, van het type TAWA01, in gebruik genomen. Deze oplegger is voorzien van op maat gemaakte aluminium zijafscherming.

 • Swart Tynaarlo heeft een nieuwe Bulthuis schuifvloer oplegger, van het type TAWA01, in gebruik genomen. Voor deze oplegger staat een nieuwe Volvo. Een complete combinatie, waarvan de truck is geleverd door Nijwa Groep en de oplegger door VB Trailerbouw.

 • In opdracht van carrosseriebedrijf Krijgsheld heeft VB Trailerbouw een Vogelzang stalen aanhangwagenchassis gebouwd. Dit chassis is door Krijgsheld voorzien van een pluimveeopbouw met hefdak. Deze aanhangwagen zal geleverd worden aan Boonstra Transport in Haulerwijk.

 • Voor Smeding uit Leek heeft VB Trailerbouw deze Vogelzang aanhangwagen gebouwd. De aanhangwagen is ingericht voor het transport van gasflessen en is daarom voorzien van een meeneemheftruck aansluiting. De stijl van de aanhangwagen is aangepast op de voorwagen.

 • Jos Verberk uit Oploo heeft een nieuwe Bulthuis cargofloor oplegger in gebruik genomen. De oplegger is voorzien van diverse opties waaronder RVS kisten, aluminium wielen en LED werklampen. Ook is de oplegger voorzien van een PSI automatisch bandenspanningssysteem. VB Trailerbouw is dealer van het PSI™ automatisch bandenspanningssysteem.