Afleveringen

 • John van Poppel (Popa lichtmasten) uit Moergestel heeft een tweede Vogelzang gestuurde schuifzeilenoplegger in gebruik genomen. De oplegger is voorzien van een TÜV gecertificeerde opbouw, op maat gemaakte kisten en een aansluiting aan de achterzijde voor 2 verschillende meeneem-heftrucks.

 • Gebr. Drijhout Transport uit Bedum heeft een nieuwe Vogelzang rijplaten oplegger in gebruik genomen. De oplegger is gebouwd als een "buitenloper" en is voorzien van een stuursysteem op de laatste 2 assen.

 • Gerben Faber Transporte uit het Duitse Obendorf heeft opnieuw een nieuwe Bulthuis gestuurde schuifvloeroplegger, van het type TAWA08, in gebruik genomen. De oplegger is voorzien van een Bulthuis besturing op de achterste as, een hydraulische hogedrukreiniger en een PSI automatisch bandenspanningssysteem. VB Trailerbouw is dealer van het PSI™ automatisch bandenspanningssysteem.

 • Transportbedrijf Nieman uit Zwaagdijk heeft een Vogelzang schuifzeiloplegger in gebruik genomen. De oplegger is voorzien van een schuifzeilopbouw van Stam uit Obdam.

 • Van Doorn uit Soest heeft onlangs een nieuwe Bulthuis volumekipper, van het type TATA23, in gebruik genomen. De oplegger is voorzien van een Bulthuis stuursysteem op de achterste as. De aluminium volume kipbak is voorzien van extra dikke zijwanden voor een robuust geheel. Om extra volume te krijgen is de bak voorzien van een tunnel in het voorste deel zodat de bak om het chassis heen zakt. De bak is voorzien van lichtgewicht kunststof afdekluiken welke met een radiografische afstandsbediening geopend en gesloten kunnen worden. Ook is de oplegger voorzien van een PSI automatisch bandenspanningssysteem. VB Trailerbouw is dealer van het PSI™ automatisch bandenspanningssysteem.

 • Roersma transport & handelsonderneming uit Wergea (Frl) heeft onlangs een Bulthuis gestuurde cargofloor oplegger in gebruik genomen. Deze oplegger, van het type TAWA08, heeft een Bulthuis KB31 kabelbesturing op de achterste as. Door toepassing van 385/65 R22,5 banden was het mogelijk om de oplegger 100 mm af te laten lopen waardoor meer inhoud ontstaat. Verder is de oplegger uitgeruist met een demontabele graantrechter.

 • Linthorst Transport uit Raalte heeft onlangs een Bulthuis volumekipper-aanhangwagen in gebruik genomen. Om gewicht te besparen is de aanhangwagen voorzien van een aluminium chassis, een aluminium kipbak en aluminium wielen. Hierdoor is het gewicht uitgekomen op slechts 5.230 kg.

 • Van der Stelt uit Beverwijk heeft twee nieuwe Bulthuis cargoflooropleggers in gebruik genomen. De opleggers zijn voorzien van een Bulthuis KBS32 besturing op de 1e en 3e as waardoor de oplegger op de meeste krappe loslocaties kan komen.

 • Richard Kleter Transport uit Grubbenvorst heeft een nieuwe Vogelzang 3-assige steenoplegger in gebruik genomen. De oplegger is voorzien van 2 gestuurde achterassen.

 • Voor Eddy Verhaar uit Deil heeft VB Trailerbouw een schuifzeil aanhangwagen gebouwd. Deze Vogelzang 3-assige schuifzeil aanhangwagen, is volledig op de wensen van de klant gebouwd.

 • VB Trailerbouw leverde onlangs een nieuwe mestoplegger aan Klooster en Dekker uit Zuidwolde. Deze Vogelzang mestoplegger is voorzien van het Bulthuis stuurboom-kabel stuursysteem op de eerste en derde as. De tank is vervaardigd uit hoogwaardig RVS, verder is de oplegger uitgevoerd met een geijkt weegsysteem een Borger pomp en een bemonsteringsapparaat. Voor deze oplegger staat een nieuwe Volvo FH500. Een complete combinatie, waarvan de trekker is geleverd door Nijwa Groep en de trailer door VB Trailerbouw.

 • VB Trailerbouw leverde onlangs een RVS-tankoplegger aan Visser uit Lauwersoog. Deze tankoplegger is voorzien van een Börger productpomp aan de achterzijde van de tank. Ook heeft deze oplegger een hydraulisch aangedreven compressor om de tank onder druk (2,5 bar) te kunnen lossen.

 • Van Happen uit Eindhoven heeft een tweede Vogelzang container LZV, bestaande uit een dolly en een oplegger, in gebruik genomen. De oplegger is voorzien van 2 karretjes waarmee de containers vanaf de voor- en achterzijde over het chassis "gereden" kunnen worden.

 • Van Vliet uit Ter Aar heeft een nieuwe Vogelzang mestoplegger in gebruik genomen. De oplegger is voorzien van het Bulthuis stuursysteem op de voorste en achterste as. De tank is vervaardigd uit hoogwaardig RVS, verder is de oplegger uitgevoerd met een geijkt weegsysteem een Borger pomp en een bemonsteringsapparaat.

 • Onlangs heeft VB Trailerbouw drie Bulthuis gestuurde aluminium sluiskippers gebouwd voor AB Texel. Door Krijgsheld in Bedum zijn deze kippers voorzien van een kipbak met vijzel en sluis.