Afleveringen

 • Transportbedrijf Nieman uit Zwaagdijk heeft onlangs een tweede Vogelzang schuifzeiloplegger in gebruik genomen. De oplegger is voorzien van een schuifzeilopbouw van carrosseriebedrijf Krijgsheld uit Bedum.

 • Reym heeft ten behoeve van de vestiging Veendam een nieuwe Vogelzang ADR tankoplegger (klasse L4BH) in gebruik genomen. De oplegger is voorzien van een RVS chassis met een Bulthuis KBS32 stuursysteem op de voorste en achterste as. De tank is van RVS duplex en is gemaakt door Kuipers in Woudsend. Ook is de oplegger voorzien van een PSI automatisch bandenspanningssysteem.

 • Transportbedrijf E. Salomons heeft wederom twee Bulthuis gestuurde cargofloor opleggers in gebruik genomen. Deze opleggers, van het type TAWA08, hebben een Bulthuis KB31 kabelbesturing op de achterste as. Door toepassing van 385/65 R22,5 banden was het mogelijk om de oplegger 100 mm af te laten lopen waardoor meer inhoud ontstaat. Verder is de oplegger uitgerust met een hydraulisch aangedreven hogedrukspuit met bijhorende watertank.

 • Voor Koomen Transport uit Wervershoof heeft VB Trailerbouw twee Bulthuis TATA12 kipopleggers gebouwd. Deze opleggers zijn voorzien van een Bulthuis KBS32 besturing op de 1e en 3e as, hebben een lichtgewicht aluminium chassis en een ge├»soleerde stalen kipbak voorzien van afdekluiken.

 • Reym heeft ten behoeve van de vestiging Veendam een nieuwe Vogelzang ADR tankoplegger (klasse L4BH) in gebruik genomen. De oplegger is voorzien van een RVS chassis met een Bulthuis KBS32 stuursysteem op de voorste en achterste as. De tank is van RVS duplex en is gemaakt door Kuipers in Woudsend. Ook is de oplegger voorzien van een PSI automatisch bandenspanningssysteem.

 • Wassenaar uit Bitgummole heeft een nieuwe Vogelzang mestoplegger in gebruik genomen. De oplegger is voorzien van het Bulthuis stuursysteem op de voorste en achterste as. De tank is vervaardigd uit hoogwaardig RVS, verder is de oplegger uitgevoerd met een geijkt weegsysteem een Borger pomp en een bemonsteringsapparaat.

 • Voor Kooyman uit De Kwakel heeft VB Trailerbouw onlangs een Bulthuis TSTA23 kipoplegger gebouwd. Deze oplegger is voorzien van een Bulthuis KBS32 besturing op de 1e en 3e as, heeft een robuust stalen chassis en een stalen kipbak voorzien van afdekluiken. In verband met de extreem korte wielbasis, zijn de steunpoten aan het draaistel van as 1 gemonteerd.

 • VB Trailerbouw leverde afgelopen week een nieuwe mestopleggers aan Loonbedrijf Van de Put uit Oosterwolde. Deze Vogelzang mestoplegger is voorzien van het Bulthuis stuurboom-kabel stuursysteem op de eerste en derde as. De tank is vervaardigd uit hoogwaardig RVS, verder is de oplegger uitgevoerd met een geijkt weegsysteem een Borger pomp en een bemonsteringsapparaat. Ook is de oplegger voorzien van een PSI automatisch bandenspanningssysteem.

 • Voor Elzinga uit Uithuizermeeden heeft VB Trailerbouw onlangs een Bulthuis TSTA23 kipoplegger gebouwd. Deze oplegger is voorzien van een Bulthuis KBS32 besturing op de 1e en 3e as, heeft een robuust stalen chassis en een stalen kipbak voorzien van afdekluiken.

 • Oenema Transport uit Wolvega heeft onlangs een nieuwe Bulthuis gestuurde schuifvloeroplegger, van het type TAWA08, in gebruik genomen. De oplegger is voorzien van een Bulthuis besturing op de achterste as en een speciaal op kleur gemaakt dekkleed.

 • v.d. Bosch uit Almelo heeft onlangs een nieuwe Vogelzang 4-assige steenoplegger in gebruik genomen. De oplegger is voorzien van 2 gestuurde achterassen. Voor deze oplegger staat een nieuwe Volvo. Een complete combinatie, waarvan de truck is geleverd door Nijwa Groep en de oplegger door VB Trailerbouw.

 • VB Trailerbouw leverde onlangs een nieuwe mestopleggers aan Gebr. Hendrikx uit Lomm. Deze Vogelzang mestoplegger is voorzien van het Bulthuis stuurboom-kabel stuursysteem op de eerste en derde as. De tank is vervaardigd uit hoogwaardig RVS (316), verder is de oplegger uitgevoerd met een geijkt weegsysteem een Borger pomp en een bemonsteringsapparaat. Ook is de oplegger voorzien van een PSI automatisch bandenspanningssysteem.

 • Witzand Bouwmaterialen uit Almelo heeft onlangs een nieuwe Vogelzang 3-assige steenoplegger in gebruik genomen. De oplegger is voorzien van 2 gestuurde achterassen. Ook is de oplegger voorzien van een PSI automatisch bandenspanningssysteem. Voor deze oplegger staat een nieuwe Volvo. Een complete combinatie, waarvan de truck is geleverd door Nijwa Groep en de oplegger door VB Trailerbouw.

 • VB Trailerbouw leverde onlangs 6 mestopleggers aan Jan Bakker uit Oldebroek. Deze Vogelzang mestopleggers zijn voorzien van het Bulthuis stuurboom-kabel stuursysteem op de eerste en derde as. De tank is vervaardigd uit hoogwaardig RVS, verder is de oplegger uitgevoerd met een geijkt weegsysteem een Borger pomp en een bemonsteringsapparaat.

 • VB Trailerbouw leverde onlangs 2 mestopleggers aan Van Oosten uit Meeden. Deze Vogelzang mestopleggers zijn voorzien van het Bulthuis stuurboom-kabel stuursysteem op de eerste en derde as. De tank is vervaardigd uit hoogwaardig RVS en voorzien van een "zuigbuis" aan de achterzijde. Hierdoor kan de mestverspreider op het land eenvoudig en snel de mest overladen. Verder is de oplegger uitgevoerd met een geijkt weegsysteem een Borger pomp en een bemonsteringsapparaat. Voor deze opleggers staat een nieuwe Volvo. Een complete combinatie, waarvan de truck is geleverd door Nijwa Groep en de oplegger door VB Trailerbouw.