Afleveringen

 • VB Trailerbouw leverde onlangs 3 mestopleggers aan Jan Bakker uit Oldebroek. Deze Vogelzang mestopleggers zijn voorzien van het Bulthuis stuurboom-kabel stuursysteem op de eerste en derde as. De tank is vervaardigd uit hoogwaardig RVS, verder is de oplegger uitgevoerd met een geijkt weegsysteem een Borger pomp en een bemonsteringsapparaat.

 • Givar uit Scherpenzeel heeft een nieuwe Vogelzang mestoplegger in gebruik genomen. De oplegger is voorzien van het Bulthuis stuursysteem op de voorste en achterste as. Ook is de oplegger voorzien van een PSI automatisch bandenspanningssysteem. VB Trailerbouw is dealer van het PSI™ automatisch bandenspanningssysteem.

 • Wassenaar uit Bitgummole heeft een nieuwe Vogelzang mestoplegger in gebruik genomen. De oplegger is voorzien van het Bulthuis stuursysteem op de voorste en achterste as.

 • J.W. Thies Transport uit Assen heeft een nieuwe Vogelzang 4-assige steenoplegger in gebruik genomen. De oplegger is voorzien van 3 gestuurde assen. De 1e as is uitgevoerd als meeloopas en de 3e en 4e as zijn gedwongen gestuurd uitgevoerd.

 • Den Breejen uit Hoofddorp heeft een nieuwe Vogelzang rijplaten oplegger in gebruik genomen. De oplegger is voorzien van het Bulthuis stuursysteem op de voorste en achterste as. Ook is de oplegger voorzien van een PSI automatisch bandenspanningssysteem. VB Trailerbouw is sinds kort dealer van het PSI™ automatisch bandenspanningssysteem.

 • Jan Bakker Transport uit Oldebroek heeft twee Bulthuis aluminium cargofloor opleggers, van het type TAWA01, in gebruik genomen.

 • DH Transport uit Idskenhuizen heeft onlangs een Bulthuis volumekipper-aanhangwagen in gebruik genomen. Om gewicht te besparen is de aanhangwagen voorzien van een aluminium chassis, een aluminium kipbak en aluminium wielen. In de achterdeuren zijn 4 luchtbediende (graan)schuiven geplaatst.

 • Reym heeft ten behoeve van de vestiging Veendam een nieuwe Vogelzang ADR tankoplegger (klasse L4BH) in gebruik genomen. De oplegger is voorzien van een RVS chassis met een Bulthuis KBS32 stuursysteem op de voorste en achterste as. De tank is van RVS duplex en is gemaakt door Kuipers in Woudsend. Ook is de oplegger voorzien van een PSI automatisch bandenspanningssysteem. VB Trailerbouw is sinds kort dealer van het PSI™ automatisch bandenspanningssysteem.

 • Jos Verberk uit Oploo heeft een nieuwe Vogelzang mestoplegger in gebruik genomen. De oplegger is voorzien van het Bulthuis stuursysteem op de voorste en achterste as. Ook is de oplegger voorzien van een PSI automatisch bandenspanningssysteem. VB Trailerbouw is sinds kort dealer van het PSI™ automatisch bandenspanningssysteem.

 • Voor Inretra uit Delden heeft VB Trailerbouw een Bulthuis aluminium cargofloor oplegger, van het type TAWA01, gebouwd. Deze oplegger is voorzien van speciale dichte aluminium zijafscherming voor en achter de assen.

 • Voor Jan Bakker uit Oldebroek heeft VB Trailerbouw vier Bulthuis bandlossers gebouwd. Deze opleggers zijn voorzien van een aluminium chassis met daarop een halfronde Heiwo bandlosseropbouw. De ronde zijwanden zijn uit één stuk gevormd waardoor er, in vergelijking tot conventionele bandlossers, geen naden meer in de zijwanden zitten. Dit resulteert in een eenvoudig en snel te reinigen opbouw en de lading kan niet in de naden blijven zitten, een absolute pré voor GMP en HACCP.

 • Voor Bos Agra uit Bedum heeft VB Trailerbouw vier Bulthuis aluminium cargofloor opleggers, van het type TAWA01, gebouwd. Deze opleggers zijn voorzien van een naloopas, aluminium wielen, een 15-planks Cargo Floor vloer en een hydraulisch achterklep. De opleggers kunnen voorzien worden van een hydraulisch aangedreven transportband aan de achterzijde zodat op locatie op hoogte kan worden gelost.

 • Voor E.J. Bos uit Ederveen heeft VB Trailerbouw een kipper combinatie gebouwd. Deze combi, bestaande uit een Bulthuis kipper truckopbouw en een 3-assige Bulthuis kipper aanhangwagen, is volledig op de wensen van de klant gebouwd.

 • VB Trailerbouw leverde onlangs een kalvermelk-tankoplegger aan Herwin Bakker Transport uit Oldebroek. Deze tankoplegger is voorzien van stuursysteem op de derde as. De tank is vervaardigd uit hoogwaardig RVS, verder is de oplegger uitgevoerd met een ontsmettingssysteem voor de wielen, een Vogelsang pomp en een geijkte flowmeter.

 • Voor Pals uit Vaassen heeft VB Trailerbouw een Bulthuis aluminium cargofloor oplegger, van het type TAWA01, gebouwd.