Afleveringen

 • Jan Bakker Transport uit Oldebroek heeft weer een Bulthuis aluminium cargofloor oplegger, van het type TAWA01, in gebruik genomen. De oplegger is voorzien van een snelspansysteem op het dakkleed en een RVS gereedschapskist.

 • Bulthuis Verhuur uit Groningen heeft deze Bulthuis aluminium cargofloor oplegger, van het type TAWA01, in gebruik genomen.

 • Voor Slegtenhorst uit Oudeschild (Texel) heeft VB Trailerbouw een schuifzeil combinatie gebouwd. Deze combi, bestaande uit een Vogelzang schuifzeil truckopbouw en een 3-assige Vogelzang schuifzeil aanhangwagen, is volledig op de wensen van de klant gebouwd.

 • Zijderlaan uit Stolwijk heeft twee Vogelzang opleggers met gesloten Heiwo opbouw in gebruik genomen. Een opvallende optie is het TailGuard systeem van Wabco. Dit systeem zorgt ervoor dat, wanneer de combinatie achteruit rijdt, het systeem automatisch remt wanneer er een object zich te dicht achter het voertuig bevindt. Ter indicatie knipperen de breedtepijlen om aan te geven dat een object nadert.

 • Van Triest heeft onlangs 2 nieuwe Bulthuis aluminium kipopleggers in gebruik genomen. Deze opleggers, van het type TATA23, hebben Bulthuis besturing op de achterste as. Verder zijn de opleggers voorzien van een speciale lichtbak aan de achterzijde, dichte zijafscherming en diverse andere klant specifieke opties.

  vantriest.eu/nl/
 • Merema Transport uit Delfzijl heeft een nieuwe Vogelzang koeloplegger in ontvangst genomen. De opbouw is gemaakt door Luchtenberg. De oplegger heeft een grote Vogelzang palletkist en is voorzien van een onderschuifbare laadklep.

 • Voor Otte uit Lisse heeft VB Trailerbouw een Bulthuis TATA12 kipoplegger gebouwd. Deze oplegger is voorzien van een Bulthuis KBS32 besturing op de 1e en 3e as, heeft een aluminium chassis en een aluminium kipbak voorzien van een kunststof slijtvloer en afdekluiken.

 • Viersen uit Haulerwijk heeft onlangs drie Bulthuis volumekippers, van het type TATA12, in gebruik genomen. De opleggers zijn voorzien van een Bulthuis stuursysteem op de voorste en achterste as.

 • Van de Peppel uit Dedemsvaart heeft een nieuwe Vogelzang mestoplegger in gebruik genomen. De oplegger is voorzien van het Bulthuis stuursysteem op de voorste en achterste as. De tank is vervaardigd uit hoogwaardig RVS, verder is de oplegger uitgevoerd met een geijkt weegsysteem een Borger pomp en een bemonsteringsapparaat.

 • Sleiderink uit Denekamp heeft een nieuwe Vogelzang steenoplegger in gebruik genomen. De oplegger, voorzien van dubbele montage, heeft een gestuurde achteras.

 • In opdracht van Rondaan uit Berlikum heeft VB Trailerbouw een Bulthuis aluminium kipperchassis gebouwd. Dit chassis is door Rondaan voorzien van een kipbak met vijzel en sluis. Deze oplegger is geleverd aan Mulder Agro uit Kollumerzwaag. De oplegger is voorzien van een Bulthuis STB323 besturing op de achterste 2 assen.

 • Bauke Sandstra uit Easterein heeft onlangseen Bulthuis gestuurde cargofloor oplegger in gebruik genomen. Deze oplegger, van het type TAWA08, heeft een Bulthuis KB31 kabelbesturing op de achterste as. Door toepassing van 385/65 R22,5 banden was het mogelijk om de oplegger 100 mm af te laten lopen waardoor meer inhoud ontstaat. Verder is de oplegger uitgerust met een hydraulisch aangedreven hogedrukspuit met bijhorende watertank.

 • In samenwerking met Lasmotec uit Surhuisterveen heeft VB Trailerbouw een Vogelzang intra tankoplegger gebouwd. De ge├»soleerde tankopbouw van 37m3 is geproduceerd door Lasmotec uit Surhuisterveen. Het Vogelzang RVS chassis is voorzien van 11-tons SAF schijfremassen waarvan de laatste is uitgevoerd als naloopas.

 • Transportbedrijf E. Salomons heeft wederom een Bulthuis gestuurde cargofloor oplegger in gebruik genomen. Deze oplegger, van het type TAWA08, heeft een Bulthuis KB31 kabelbesturing op de achterste as. Door toepassing van 385/65 R22,5 banden was het mogelijk om de oplegger 100 mm af te laten lopen waardoor meer inhoud ontstaat. Verder is de oplegger uitgerust met een hydraulisch aangedreven hogedrukspuit met bijhorende watertank.

 • Zijderlaan uit Stolwijk heeft vlak voor de start van de bietencampagne drie Bulthuis volumekippers, van het type TATA23, in gebruik genomen. De opleggers zijn voorzien van een Bulthuis stuursysteem.